Top Line Section
NORSK FAMILIEHISTORIE
free Space
Medlemskap i Norsk Familiehistorie
Ved kjøp av det kjente norske slektsprogrammet Embla Familie og Slekt, tildeles automatisk et års gratis medlemskap i Norsk Familiehistorie. De påfølgende år vil medlemskapet ha en pris på 400 kroner og er selvfølgelig valgfritt. Slektsprogrammet er uansett ditt for alltid, men da uten medlemsfordelene.

  • - Egne medlemssider på Internett
  • - Nyhetsbrev med tips og nyheter med jevne mellomrom
  • - Tilgang til artikler om slektsgransking fra medlemssider på Internett
  • - Brukerstøtte via medlemssider på Internett
  • - Plass på web-serveren for lagring av sikkerhetskopi direkte fra Embla Familie og Slekt.
  • - Egen nettbutikk for medlemmer
Medlemskapet i foreningen Norsk Familiehistorie varer ett år - fra den datoen du meldte deg inn og 365 dager fremover. Datoen for medlemskapet ditt vises helt i toppen av medlemssidene. Som medlem i Norsk Familiehistorie har du mulighet til å kjøpe Embla Familie og Slekt til medlemspris når det foreligger ett nytt versjonsnummer. Du vil aldri trenge å betale full pris når vi går fra versjon8 til versjon9, men det vil være en medlemspris for oppgradering.
Når en ny oppgradering foreligger innenfor samme versjonsnummeret (v8.1 til v8.2 eller v9.3 til v9.4 etc), vil alle medlemmer bli varslet om dette slik at oppdateringen kan lastes ned GRATIS direkte fra slektsprogrammet, fra dine medlemssider på Internett eller bestille en ny CD-plate som blir tilsendt i posten. Det er alltid mulig å laste ned fullversjonen av nyeste program som du har kjøpt (versjon 8 eller versjon 9) av Embla Familie og Slekt fra dine medlemssider.
All økonomi fra medlemskapet går direkte inn i utviklingen av slektsprogrammet. Det er dette som gjør det mulig å utvikle et norsk slektsprogram i et marked med kun 5 millioner innbyggere.
Hvis du allerede har versjon 3, 4, 5, v2006, v2007 eller v8 av Embla Familie og Slekt, samt WinFamily v6, kan du lese familietreet ditt rett inn i versjon 9. Hvis du har et annet slektsprogram kan du overføre hele familietreet via GEDCOM. Du betaler ikke noe hvis vi ikke klarer å hjelpe deg med å flytte familietreet over til v9 av Embla Familie og Slekt.
Vi vil rose alle våre gode, gamle medlemmer i foreningen Norsk Familiehistorie, og ønsker alle nye medlemmer velkommen til et meget spennende slektsgransker-år sammen.
Vennlig hilsen daglig leder i
Embla Norsk Familiehistorie AS
sign
free Space