Top Line Section
NORSK FAMILIEHISTORIE
free Space
    free Space
Medlemskap i Norsk Familiehistorie
Ved kjøp av det kjente norske slektsprogrammet Embla Familie og Slekt, tildeles automatisk et års gratis medlemskap i Norsk Familiehistorie. De påfølgende år vil medlemskapet ha en pris på 400 kroner og er selvfølgelig valgfritt. Medlemsfordelene er i dag:

  • - Egne medlemssider på Internett
  • - Nyhetsbrev med tips og nyheter med jevne mellomrom
  • - Tilgang til artikler om slektsgransking fra medlemssider på Internett
  • - Brukerstøtte via medlemssider på Internett
  • - Plass på web-serveren for lagring av sikkerhetskopi direkte fra Embla Familie og Slekt.
Medlemskapet i foreningen Norsk Familiehistorie varer ett år - fra den datoen du meldte deg inn og 365 dager fremover. Datoen for medlemskapet ditt vises helt i toppen av medlemssidene.
All økonomi fra medlemskapet går direkte inn i utviklingen av slektsprogrammet. Det er dette som gjør det mulig å utvikle et norsk slektsprogram i et marked med kun 5 millioner innbyggere.
Hvis du allerede har en tidligere versjon av Embla Familie og Slekt, kan du lese familietreet ditt rett inn i den nye versjonen. Hvis du har et annet slektsprogram kan du overføre hele familietreet via GEDCOM. Du betaler ikke noe hvis vi ikke klarer å hjelpe deg med å flytte over familietreet ditt.
Vi vil rose alle våre gode, gamle medlemmer i foreningen Norsk Familiehistorie, og ønsker alle nye medlemmer velkommen til et meget spennende slektsgransker-år sammen.
Klikk på den grønne knappen for å kjøpe Embla Familie og Slekt v10.
Vennlig hilsen daglig leder i
Embla Norsk Familiehistorie AS
sign
free Space