Top Line Section
Bilder er lett å bruke
free Space
    free Space
Bilder gir liv til den nære historien
I Embla Familie og Slekt finner du bilder over alt. Det kan være bilder av en enkelt person som viser hele livshistorien i bilder som et familiealbum. Bilder av familien hjemme, på tur, på ferie hos bestemor og bestefar. La bildene være med å lyse opp familiealbumet ditt.
personbilder
Fortell historien om gården dine forfedre en gang kom fra. Legg inn flere bilder av plassen for å fortelle en historie om et hardt liv, om fremgang og kanskje fraflytting. Et bilde kan si mer enn tusen ord. I Embla Familie og Slekt kan du legge inn mange bilder av hver plass slik at du kan se hvordan historien har forandret landskapet gjennom mange år.
bildekontroll
Rapporter med bilder forteller mye om hvilke slekter dine forfedre kom fra. Noen bønder hadde kanskje skaut og lue mens handelsmenn hadde finstasen og et stramt blikk. Be storfamilien sammen til et slektstreff og skriv ut en kjempestor veggtavle av både forfedre og etterkommere som du kan henge på en stor vegg. Den blir alltid samlingsstedet under slektsstevnet og da kommer det som regel mye god historiefortelling.
timeglass
free Space